GENEL

25 metrekarelik evi 3.500 TL’ye kiraya vermek isteyen ev sahibinden açıklama

İstanbul’da 3.500 TL’ye kiraya verilmek istenen 25 metrekarelik ev sosyal medyada gündem oldu. Eyüpsultan’da bulunan ve görenleri şaşkına çeviren eve istenen kira bedeli büyük şok yaşattı. Harabe halde olan evi 3.500 TL’ye kiraya vermek isteyen ev sahibine sosyal medyadan tepki yağdı. Gelen tepkiler üzerine ev sahibi de sessizliğini bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Eyüpsultan Düğmeciler Mahallesi’nde ofisten dönüştürülen bir oda için istenen 3.500 TL’lik kira sosyal medyada gündem oldu. Yaklaşık 25 metrekare olan odaya istenen kira duyanları şaşkına çevirdi. Yayınlanan ilanı gören vatandaşlar harabe halde olan ancak 3.500 TL kira istenen oda için yorum yağdırdı. Tepkiler çığ gibi büyürken söz konusu odayı kiraya vermek isteyen Veli Budanmış gelen tepkilere yanıt verdi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde yer alan yaklaşık 25 metrekarelik bir oda için istenen 3.500 TL kira sosyal medyada tepkilere neden oldu. Ofisten dönüştürülen ancak ilandaki hali tam bir harabe olan odaya istenen kira görenleri şaşkına çevirdi. İlanı gören vatandaşlar bu oda için istenen kira miktarının çok fazla olduğunu belirtti.

EV SAHİBİNDEN AÇIKLAMA

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken yaklaşık 25 metrekare olan bir odayı 3.500 TL’ye kiraya vermek isteyen Veli Budanmış’tan yanıt geldi. Emlakçının odanın tamiratını yapmadan çekip ilana koyduğunu söyleyen Budanmış, ‘Emlakçının hemen ilan vereceğini bilmiyordum. Eski hali kötü ancak boya badana yaptık çok masrafa girdik. Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama 3-4 kişi kalabilirler’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu