GENEL

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları dolu dolu geçiyor

Etkinlikler kapsamında Adana’nın hemen hemen her yerinde düzenlenen programlara hafta boyunca devam edilecek.

Ataşbak, “Geleceğimizin Teminatı Olan Gençlerin Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum”

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak, yapılan etkinliklerde şunları söyledi: “Öncelikle bu bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle yad ediyorum. Gençlik Merkezlerimiz ve Spor Tesislerimizde 7’den 70’e herkese hitap eden spor faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Tüm Adanalı sporseverleri kutlamalara katılmaya ve spor salonlarımızdaki sportif aktivitelerimizi hep beraber izlemeye davet ediyorum.  Cumhuriyetimizin mirasçıları ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm Adanalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

Hafta boyunca yapılan etkinlikler şu şekilde:

Cumhuriyet Kupası Koşusu yapıldı.

Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkurunda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Koşusu renkli görüntülere sahne oldu. 300’e yakın atletin katıldığı yarışların sonunda, Erkeklerde Koray Het ve kadınlarda Sezer Esirgen birinci oldu.

Badminton Cumhuriyet Kupası müsabakaları yapıldı.

Adana Kiremithane Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalara 70 sporcu katıldı.

Cumhuriyetimizin 96. Yıl Kutlamaları kapsamında Adana Yoga Spor Kulübü tarafından Gençlik Köprüsü çıkışı çamlık alanda Yoga etkinlikleri yapıldı.

Adana 29 Ekim Bocce Turnuvası düzenlendi.

Asım Savaş Spor Salonu bahçesinde düzenlenen müsabakalar 44 takım 176 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Cumhuriyet Kupası Yüzme Müsabakaları Çukurova Yüzme havuzunda yapıldı.

Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonunda Cumhuriyet Kupası Trap Atıcılık müsabakaları düzenlendi.

Ayrıca Cumhuriyet Kupası Wushu Müsabakaları Nihat Geven Spor Salonunda, Masa Tenisi Müsabakaları 5 Ocak Stadyumu Trübünaltı antrenman salonunda, ELO Satranç Müsabakaları Kahraman Olgaç Satranç Merkezinde, Güreş Müsabakaları Asım Savaş Spor Salonunda, Dart Müsabakaları da Yüreğir Gençlik Merkezinde devam ediyor.   

Başa dön tuşu