GENEL

299 TL uçak bileti ile Türkiye’nin her yerine seferler başladı

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları tarafından yapılan 300 TL uçuş kampanyasının ardından AnadoluJet’te harekete geçti ve belirtilen tarihler aralığında yurt içi uçuşlarını 299 TL’den satışa sundu. Ucuz bilet kampanyasını duyan vatandaşlar araştırmalarını yoğunlaştırdı. AnadoluJet’in ucun bilet kampanyası ile ilgili merak edilen sorulara yanıt aranmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları tarafından yapılan 300 TL uçuş kampanyasının ardından AnadoluJet’te harekete geçti ve belirtilen tarihler aralığında yurt içi uçuşlarını 299 TL’den satışa sundu. Ucuz bilet kampanyasını duyan vatandaşlar araştırmalarını yoğunlaştırdı. AnadoluJet’in ucun bilet kampanyası ile ilgili merak edilen sorulara yanıt aranmaya başlandı. THY’nin ardından AnadoluJet’te satışa sunduğu ucuz bilet kampanyası ile gündemin ilk sıralarında. 299 TL2den başlayan fiyatlarla yurt içi seferleri yapmak isteyen vatandaşlar firmanın ucuz bilet kampanyasını araştırmaya başladı. Peki, AnadoluJet ucuz bilet kampanyası hangi tarihlerde geçerli? AnadoluJet ucuz bilet kampanyası hangi uçuşlar için geçerli? Satın alınan bilet iptal edilebilir mi? İşte tüm merak edilenler…

299 TL’YE YURT İÇİ SERFERLERİN TADINI ÇIKARIN

AnadoluJet, ucuz bilet kampanyası ile gündemin ilk sıralarına yerleşti. 299 TL2den başlayan fiyatlarla yurt içi bilet satışına başlayan firma, kampanya ile ilgili de detaylı bilgilere yer verdi. AnadoluJet’in yurt içi için geçerli olan ucuz bilet kampanyası ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Kampanyada 120 bin koltuk sayısı sınırı bulunuyor ve Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi uçuşları kapsıyor.

ANADOLUJET UCUZ BİLET KAMPANYASI

AnadoluJet ucuz bilet kampanyası kapsamında mobil uygulama web üzerinden alınan biletlerde vergiler dahil tek yön standart pakette 299 TL, ExtraJet pakette 419 TL, KonforJet pakette ise 449 TL ücret olacak. Söz konusu kampanya kapsamında satış ofisleri, çağrı merkezleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde ise tüm vergiler dahil tek yön Standart pakette 319 TL, ExtraJet pakette 439 TL ve KonforJet pakette ise 469 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacak.

ANADOLUJET UCUZ BİLET KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

AnadoluJet’in ucuz bilet kampanyası kapsamında 9-10 Ağustos 2022 tarihleri arasında biletlerini alanlar 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında uçuşlarını seçerek seyahat edebilecek. Söz konusu kampanya 120 bin koltuk sayısı ile sınırlı. AnadoluJet’in ucuz bilet kampanyası Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi seyahatleri kapsıyor. Satın aınan biletlerin iade, iptal ve değişim işlemlerinde ise orijinal bilet kuralları geçerli olacak.

Başa dön tuşu