BÜYÜKŞEHİR

30 Temmuz 2022 Cumartesi Adana hava durumu! Adana’da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 30 Temmuz 2022 Adana hava durumu tahmin raporları yayınlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde bugün aşırı sıcak hava hakim olacak. Peki, 30 Temmuz 2022 cumartesi Adana hava durumu nasıl? Adana'da hafta sonu hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmini raporları yayınlandı. Uzmanlardan da sıcak hava uyarısı geldi. Türkiye genelinde Bugünden itibaren aşırı sıcaklar etkili olmaya devam edecek. Özellikle Adana’da Cehennem sıcakları yakıp kavuracak. Peki, 30 Temmuz 2022 cumartesi Adana’da hava nasıl olacak? Adana hava durumu ve detaylar haberimizin devamında…

30 TEMMUZ ADANA’DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

30 Temmuz 2022 cumartesi Adana hava durumu tahmin raporları belli oldu. Hafta sonunda dışarıya çıkmak için hava durumu tahmin raporlarını kontrol eden vatandaşlar sıcak hava ile karşı karşıya kalacak. Adana’da bugün termometreler 36 dereceyi gösterecek. Ancak hissedilen sıcaklık 40 derecenin üstüne kadar çıkacak.

UZMANLARDAN CEHENNEM SICAKLIĞI UYARISI

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Adana için uzmanlardan da uyarı geldi. Adana’da Cehennem sıcakları etkili olmaya başlayacak. Temmuz ayının sonu ve ağustos ayının ilk haftasında görülecek olan bu sıcaklıklar konusunda vatandaşlar uyarıldı. Özellikle sıcaklıkların yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkılmaması tavsiye ediliyor.

Başa dön tuşu