SPOR

Galatasaray için bir uçak daha havalandı! Transfer bombaları peş peşe patlıyor

Galatasaray transferde bombaları peş peşe patlatıyor. Icardi’nin KAP’a bildirilmesinin ardından gözler diğer transferlere çevrildi. Icardi’yi taşıyan uçak ise saat 22.05 sularında İstanbul’a iniş yaptı. Galatasaray’ın peş peşe transfer bombalarının ardından sarı kırmızılı taraftarlar uçak takibine başladı. Transferin son gününe bir kala atak yapan Galatasaray, patlattığı transfer bombalarıyla taraftarına büyük bir sevinç yaşattı.

Galatasaray’ın Icardi’yi KAP’a bildirmesinin ardından yıldız futbolcunun uçağı İstanbul’a doğru havalandı. Sarı kırmızılı taraftarların büyük bir heyecanla beklediği Icardi, saat 22.05 sularında İstanbul’a iniş yaptı. Galatasaray’ın Icardi’nin ardından Yusuf Demir transferini de KAP’a bildirdi. Transfer bombalarını peş peşe patlatan Aslan, Yusuf Demir’in ardından Mathias Ross Jensen ve Milot Rashica bombalarını da patlattı.

GALATASARAY’DA TRANSFER GECESİ

Galatasaray’ın KAP’a bildirdiği Icardi, Türkiye’ye geldi. Sarı kırmızılıların yeni transferi Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul’a geldi. Icardi’nin uçağını bekleyen Galatasaraylı taraftarlar büyük bir heyecan yaşadı. Icardi’nin ardından Yusuf Demir transferini de KAP’a bildiren Galatasaray’da adeta transfer gecesi yaşanıyor.

GALATASARAY SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Transfer bombalarını peş peşe patlatan Galatasaray, sosyal medyanın gündemine oturdu. Galatasaray SK resmi internet sitesinden ise taraftarları an be an bilgilendiren paylaşımlarda bulunuldu. Son paylaşımlarda Mathias Ross Jensen, Yusuf Demir’e yer verildi. Galatasaray, Milot Rashica ile de resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. Galatasaray’ın adeta transfer şovu yaptığı gece başta Galatasaray taraftarları olmak üzere çok sayıda futbolsever sosyal medyada konuyu gündeme taşıdı. Galatasaray taraftarı peş peşe gelen transfer haberleriyle büyük bir sevinç yaşarken Galatasaray’ın taransfer başarısı da alkış aldı.

Başa dön tuşu