SANAT

500 yıllık konakta nostalji rüzgarı

Adana’nın sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına artı değer katan başarılı organizasyonlara imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ramazanoğlu Konağı Resitalleri’nde Nostalji Üçlüsü sahne aldı. 
 

 

Osmanlı Padişahları Kanuni Sultan Süleyman ve 4. Murat’ın misafir edildiği 500 yıllık konakta, Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği resitaller dizisinde perküsyon sanatçısı Sabahattin Nazik, saksafon virtüözü Ferdi Oruç ve usta gitarist Dudu Dilek Akınçay nostalji rüzgarı estirdi.

 

En sevilen şarkıları seslendiren Nostalji Üçlüsü, notalarla zamanda yolculuk yapan dinleyicilere keyif dolu bir akşam yaşattı. 
 

 

Konserin sonunda Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bürokratları, usta sanatçılara anı plaketi ve çiçek takdim etti.

 

Sabahattin Nazik, Ferdi Oruç ve Dudu Dilek Akınçay, kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi konakta Adanalılara konser vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtip, sanatı ve sanatçıyı destekleyen Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Başa dön tuşu