YÜREĞİR

65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZE YEMEKLER BİZDEN

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ‘65 yaş üstü büyüklerimiz yemekleriniz bizden’ sloganı ile sosyal medya hesaplarından duyurduğu uygulama büyük beğeni topladı.

Yüreğir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının daha fazla yayılmaması için İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen sokağa çıkma yasağının ardından sıcak yemek uygulaması başlattı. 

Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların mağdur olmaması için başlatılan ‘sıcak yemek’ uygulaması belediyenin ve Başkan Kocaispir’in sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Yüreğir Kaymakamlığı ile işbirliğinde başlatılan uygulama vatandaşların takdirini topladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kocaispir, şunları kaydetti: 

“Yaşadığımız bu sıkıntılı günlerde 65 yaş üstündeki büyüklerimize Yüreğir Belediyesi olarak her gün sıcak yemekler bizden diyoruz. Biz sizin için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Siz evde oturmanın tadını çıkarın.”

Yüreğir Belediyesi Aşevinde günlük hazırlanan sıcak yemek uygulamasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Yüreğir Kaymakamlığı’na telefon ile başvurabilecek.

 

Başa dön tuşu