MEDYA

9 Eylül İzmir’in kurtuluşu Tarkan konseri yeri ve saati

Tarkan, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında İzmir’de sahne alacak. Dün akşam Tarkan konserine hazırlık sırasında talihsiz bir kaza yaşandığı ve dev sahnenin bir anda çöktüğü öğrenilmişti. Yaşanan kazada ölü veya yaralı olmadığı bilgisine ulaşılırken gözler yeninden konser tarihi ve saatine çevrildi. Tarkan konserine katılmak isteyenler günler öncesinden civardaki balkonlu evleri kiralamıştı. Yine kafe ve restoranların rezervasyonları da haftalar öncesinden dolmuştu. Tarkan konserinin saat kaçta ve nerede yapılacağına dair araştırmalar devam ediyor.

İzmirliler büyük bir heyecanla 9 Eylül Tarkan konserini bekliyor. 9 Eylül etkinlikleri kapsamında uzun bir aradan sonra İzmir’de sahne alacak olan Tarkan’a ilgi oldukça büyük. Konseri dinlemeye gidecekler Tarkan konserinin yeri ve zamanını merak ediyor. Peki, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşu Tarkan konseri nerede? İzmir Tarkan konseri saat kaçta? Tarkan konseri ücretsiz mi? İşte detaylar…

İZMİR TARKAN KONSERİ NEREDE?

Tarkan’ın İzmir’in düşman işgalinden kurtulmasının 100. yılına özel vereceği konser 9 Eylül 2022 Cuma akşamı başlayacak. Konserin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak. Konser alanında hazırlıklar devam ederken maalesef dün akşam talihsiz bir kaza meydana gelmişti. Tarkan konserine hazırlıkların sürdüğü sırada dev sahne bir anda çökmüştü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan kazayla ilgili açıklama gelmiş ve meydana gelen kazada can kaybı veya yaralanma olmadığı aktarılmıştı. Yaşanan kaza sonrasında konserin akıbeti merak konusu oldu. Tarkan konserinin belirlenen tarih ve saatte gerçekleşmesi bekleniyor.

İZMİR TARKAN KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Megastar Tarkan’ın 9 Eylül tarihinde İzmir’de vereceği konser ücretsiz olacak. Tarkan konserine tüm İzmir halkı davetli. Ünlü şarkıcı Tarkan’ın da bu büyük konser için paylaşımlar yaptığı görüldü. Sosyal medya hesabından konserle ilgili paylaşım yapan Tarkan, ‘İzmir’in kurtuluşunun 100. yılını, bu çok özel günü beraber kutlamak ve yıllar sonra bu konserlerle yeniden sizlerle buluşmak çoook heyecanlı. Sizleri ve o müthiş enerjinizi çok özledim, iple çekiyorum. 9 Eylül’de Kordon Boyu’nda görüşmek üzere.’ ifadelerine yer vermişti.

Başa dön tuşu