SPOR

A Milli Futbol Takımı’nın yeni formaları ve fiyatları

A Milli Futbol Takımı’nın yeni sezon formaları bugün tanıtıldı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tanıtılan yeni formalar sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Daha önceki forma tasarımlarıyla benzerlik gösteren yeni formalar beğeni topladı. Yeni ay-yıldızlı formaların tasarımları kadar fiyatları da merak konusu oldu. Öte yandan yeni formaların deplasman, iç saha için olanları ayrı tasarımlarla görücüye çıktı.

Milli takımımızın yeni formaları ‘Bizim Çocuklarla Hep Yan Yana’ sloganıyla satışa çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından paylaşılan yeni formaların tasarımları beğeni topladı. Daha önceki forma tasarımlarıyla benzerlik gösteren formaların fiyatları da merak konusu oldu. Avrupa için hazırlıklarına devam eden Milli takımımızın iç saha ve deplasman forma tasarımına beğeni yağdı.

‘BİZİM ÇOCUKLARLA HEP YAN YANA’

A Milli Futbol Takımı, Avrupa için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken Türkiye Futbol Federasyonu da yeni formaları tanıttı. Uluslar Ligi C Grubunda yer alan Milli takımımızın yeni formaları beğeni topladı. TFF, yen, formaları ‘Bizim Çocuklarla Hep Yan Yana’ sloganıyla tanıttı.

İÇ SAHA İÇİN BEYAZ FORMA

Milli takımımızın yeni formaları detaylı bir şekilde inceleniyor. İç saha için tasarlanan formada beyaz üzerine kırmızı şerit tercih edilmiş ve kırmızı şeridin tam ortasında ay-yıldızımız yer almış. Beyaz formanın orta şeridi için deplasman formasının tasarımı tercih edilirken iç saha formasının beyaz kısımlarında ise geleneksel çini deseni ayrıntılarına yer verilmişi.

DEPLASMAN İÇİN GELENEKSEL ALTIGEN ÇİNİ DESENİ

A Milli Futbol Takımımızın deplasman formasında ise kırmızı tonları ön plana çıkıyor. Millilerimizin dış sahada üzerinde taşıyacağı formada Türk kültürünün ilham kaynaklarından olan geleneksel altıgen çini deseni kullanılmış.

YENİ FORMALARIN FİYATLARI NE KADAR?

15 Eylül tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu kanalları üzerinden erken erişim ile satışa sunulacak olan 2023 Türkiye Milli Takım koleksiyonunun 21 Eylül tarihinde ise genel satışa çıkacağı bilgisi paylaşıldı.

Başa dön tuşu