SPOR

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

Yeni forma tanıtımı yapılan A Milli Futbol takımımızın aday kadrosu da açıklandı. UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta mücadele eden A Milli Futbol takımımızın Lüksemburg ve Faroe Adaları ile yapacağı maçların aday kadroları bugün açıklandı. Kadroda Fenerbahçe’nin genç yıldızlarından Ferdi Kadıoğlu da yer alıyor. Yeni forma tanıtımı yapılan ve aday kadrosu açıklanan Milli takımımızın maç programı araştırılmaya başlandı.

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta rakipleri Lüksemburg ve Faroe Adaları ile mücadele edecek olan Milli takımımızın aday kadrosu bugün açıklandı. Heyecanla beklenen karşılaşmalar öncesinde aday kadrosunda yer alan isimler yoğun bir şekilde araştırılıyor. Milli takımımızın maç hazırlıkları ve maç programları da merakla araştırılan konular arasında. Milli takımımız 22 Eylül tarihinde rakibi Lüksemburg ile mücadele edecek.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

UEFA Uluslar C Ligi 1. Gurp’ta mücadele edecek olan A Milli takımımızın aday kadrosu şöyle;

KALECİ: Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Uğurcan Çakır.

DEFANS: Onur Bulut, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Eren Elmalı,Ferdi Kadıoğlu, Rıdvan Yılmaz.

ORTA SAHA: Cengiz Ünder, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, İrfan Can Kahveci, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Kerem Aktürkoğlu, Serdar Gürler, Enes Ünal, Halil Dervişoğlu, Serdar Dursun.

A MİLLİ TAKIM MAÇ PROGRAMI

Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol takımımız 22 Eylül 2022 tarihinde saat 21.45’te Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda rakibi Lüksemburg ile karşılaşacak. Maç öncesinde 21 Eylül 2022 tarihinde saat 15.45’te bir basın toplantısı düzenlenecek. Milli takımımızın Faroe Adaları ile mücadelesi ise 25 Eylül 2022 tarihinde saat 21.45’te başlayacak. Teknik Direktör Stefan Kuntz ile aday kadrodan bir oyuncu maç öncesinde 24 Eylül 2022 tarihinde saat 19.30’da basın toplantısı düzenleyecek. Milli takımımızın her iki karşılaşması da TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Başa dön tuşu