GENEL

1 TL’ye Ayçiçek yağı ve çay fırsatı! 1 L Salat marka sıvıyağ ve 1 kg ÇAYKUR Rize çayı inanılmaz fiyata satılacak ama almak için bir şart var

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemlerde döviz kuru ile yarışırken yepyeni bir duyuru geldi. Salat marka Ayçiçek yağı sadece 1 TL'ye satılacak. 1 litre salat sıvı yağ almak için bir de şart bulunuyor. Aynı müşteri sadece bir tane sıvıyağ alabilecek. Peki, Salat marka Ayçiçek yağı hangi markette 1 TL?

Ekonomik kriz hem vatandaşları sonra olumsuz etkiliyor hem de firmaları. Özellikle Ayçiçek yağı fiyatları son dönemlerde o kadar çok arttı ki vatandaşlar evlerine sıvı yağ almakta güçlük çekmeye başladı. Firmalarda hem vatandaşların alın ve desteklemek hem de satış yapabilmek için bazı indirimlerle sürümden kazanmaya çaba harcıyor. Ayçiçek yağı ile ilgili yeni kampanya duyurusu bu defa avansastan geldi. Avansas kampanyası kapsamında 1 litre Salat marka Ayçiçek yağı 1 TL fiyatla satışta olacak.

KAMPANYANIN ŞARTLARI VAR

Ancak avansas Ayçiçek yağı kampanyasından faydalanmak için şartları yerine getirmek gerekiyor. Öncelikle avansas kredi kartı kullananlar bu kampanyadan faydalanabiliyor. Her müşteri için sadece bir defaya mahsus olarak kampanya kodu veriyor. promosyon kodu alanlar alışveriş sepetine girdikten sonra kullan butonuna tıklayarak promosyonu kullanabiliyor. Kampanyada her müşteri 1 adet ürün alma şansına sahip oluyor.

AVANSAS ÜYE GİRİŞİ YAPARAK ALABİLİRSİNİZ

Avansastan ucuz Ayçiçek yağı satın almak için öncelikle üye girişi yapmanız gerekiyor. İnternet sitesine Üye olduktan sonra kampanyalı ürün seçerek sepetinize ekleyebilirsiniz. ancak 1 TL’ye Ayçiçek yağı almak için sepetinizde en az 200 TL’lik ürün olması gerekiyor Bunu da unutmayın. Sepetinizde 200 TL’lik ürün ekledikten sonra yukarıda da belirttiğimiz gibi promosyon kodunu kullanarak Ayçiçek yağı indiriminden faydalanabilirsiniz.

1 KİLOGRAM ÇAYKUR RİZE ÇAYDA AYNI FİYAT

Avansas kampanyaya sadece sıvı yağ için yapmıyor. aynı zamanda kampanya şartlarını yerine getiren kullanıcılar tek ürün olmak koşulu ile 1 kilogram Çaykur Rize Çayı da 1 TL fiyatı ile alabilecek not al yukarıda belirttiğimiz sıvı yağ kampanyasındaki koşullar aynı şekilde Çaykur Rize Çay kampanyası için de geçerli. yerine getirerek 1 kilogram Çaykur Rize çayı sepetinize ekledikten sonra onay sayfasında promosyon kodunu kullan butonuna basmayı unutmayın.

Başa dön tuşu