GENEL

ŞOK bu hafta BİM ve A101’e operasyon çekiyor! 5 LT Ayçiçek yağı, toz şeker, yumurta hepsi indirime girdi!

ŞOK market Ağustos ayıya beraber indirim harekatına da başladı. En büyük rakipleri olan market zincirlerini geride bırakan Şok Market, 5 litre Ayçiçek yağı, 30'lu koli yumurta, 5 kilo toz şeker gibi ürünlerde büyük indirime imza atıyor.

ŞOK bu hafta BİM ve A101’e operasyon çekiyor! 5 LT Ayçiçek yağı, toz şeker, yumurta hepsi indirime girdi! İndirim denince Türkiye’de akla gelen Market zincirlerinden Şok Market ağustos ayına bomba gibi başlıyor. Yeni hafta için yeni indirim kampanyalarını duyuran ünlü marketler zincirinde Bu hafta da parmak ısırtacak indirimler geliyor. Özellikle temel gıda ürünlerinde Şok Markette ekonomik fiyatların yanına damping gibi kampanyaları eklendi. 30’lu yumurta, 5 litre Ayçiçek yağı, 5 kilogram toz şeker gibi Tüm ürünlerde bir fırsat indirimi sizlerle buluşacak. Şok marketin hemen hemen tüm ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. İşte bu hafta Şok Markette hesaplı fiyatları ile buluşacak onlarca ürün…

Türkiye’nin en hesaplı ve en kaliteli market zincirleri arasında yer alan şok, adeta rakibi olan BİM ve A101 markete operasyon çekiyor. Çünkü Şok Markette ağustos ayı bomba gibi başlıyor en kaliteli ürünler en ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunuluyor. Bu hafta da ŞOK Market’in indirimli ürün Rüzgarı devam edecek. Özellikle son dönemlerde fiyatı çok artan ayçiçek yağı, toz şeker ve yumurta gibi ürünleri Şok Markette zam öncesi fiyatlarla bulmak mümkün hale gelecek. Peki, bu hafta Şok’ta neler var? Şok aktüel kataloğu ile hangi ürünler indirimde?

30’LU YUMURTA, AYÇİÇEK YAĞI, TOZ ŞEKER ŞOK MARKETTE İNDİRİMDE

Şok aktüel ürünler kataloğu ile hemen hemen tüm Ürün gruplarında büyük indirim sizlerle buluşuyor. Ancak Özellikle 5 litre Ayçiçek yağı, 5 kilogram, toz şeker ve 30’lu Anadolu çiftliği yumurta neredeyse zam öncesi fiyatlarına dönmüş durumda. Bu hafta Şok’ta 30’u Anadolu çiftliği yumurta 47. 50 TL, 5 kg altın küpü toz şeker 109 TL ve 5 litre evin Ayçiçek yağı 155 TL fiyatı ile satış da olacak.

ŞOK AĞUSTOS AYI İNDİRİMLERİ

Gıda ürünlerinin yanı sıra ağustos ayının ilk haftasında Şok Markette evinizin ihtiyacı olan birçok ürünlerde büyük indirim kampanyası var. ŞOK’ta bu hafta satışta olacak olan indirimli ürünlerin listesi şöyle;

Keramika kalp çerezlik 9,99 TL

Saklama kabı yuvarlak 19,95 TL,

Dikdörtgen saklama kabı kulplu 59,95 TL,

Cam baharatlık kaşıklı 14,95 TL,

Metal tepsi oval 49,95 TL,

Prizma termos 1 litre 99,95 TL Birgül

Yüksek taban çift tokalı terlik 59,95 TL,

Yüksek taban çapraz terlik kadın 59,95 TL,

Yüksek Çoban Kemal’i terlik kadın 59,95 TL,

Burnu kapalı erkek terlik 59,95 TL,

Gezer kasual erkek terlik 34,95 TL,

Çapraz bantlı erkek terlik 59,95 TL,

Çekmece ve Dolap düzenleyici 9,99 TL,

4 bölmeli çekmece düzenleyici 39,95 TL,

Çekmece düzenleyici 19,95 TL,

Organizer kutu kapaklı 24,95 TL.

Başa dön tuşu