TEKNOLOJİ

Bu hafta sonu Netflix, Prime Video, HBO’da izlenecek 7 yeni film ve şov (4-6 Ağustos)

The Sandman, Reservation Dogs ve Prey dahil bu hafta sonu ne izlenir? İzleyecek bir şey bulmak çok kolay — bu hafta sonu Netflix , Prime Video , Hulu ve diğer akış hizmetlerinde izleyeceğiniz yeni filmlere ve şovlara göz atın.

Bu hafta sonu kadrosu, Neil Gaiman’ın sevilen çizgi romanlarının uzun zamandır beklenen uyarlaması The Sandman tarafından yönetiliyor. Esaretten kaçtıktan sonra, kahramanı Dream nam-ı diğer Morpheus, krallığına ve insan dünyasına düzeni yeniden sağlamak için yola koyulur.

Geri dönen birkaç dizi ikinci sezonlarına başlıyor. Reservation Dogs, izlemediğiniz en iyi şov olabilir, Industry ise yüksek bahisli bir tekme. Mike Judge, 90’ların animasyon klasiği Beavis ve Butt- head’i au courant dönüşüyle ​​yeniden canlandırıyor.

KUM ADAM (NETFLİX)

Neil Gaiman’ın The Sandman çizgi romanları ekrana uzun ve dolambaçlı bir yol kat etti. Son 30 yılda (Joseph Gordon-Levitt’in başrolde oynayacağı bir film de dahil olmak üzere) geliştirme cehenneminde çeşitli uyarlama girişimleri başarısız oldu. Ama sonunda, en sonunda, Kum Adam tüm hayallerimize musallat olmaya hazır.

Tom Sturridge, Dreaming aleminin hükümdarı Dream aka Morpheus olarak rol alıyor. 1916’da okültistler tarafından yakalandıktan sonra bir asırdan fazla bir süre hapiste kalır. Dışarı çıktığında, krallığını kargaşa içinde bulur. Yaşayan kabus Korintli (Boyd Holbrook) kaçmıştır. Morpheus, kendisini Lucifer Morningstar (Gwendoline Christie) ile karşı karşıya ve okült dedektif Johanna Constantine (Jenna Coleman) ile mücadele ederken bulduğu için onu bulmak ve işleri yoluna koymak kolay olmayacaktır.

RESERVATİON DOGS 2. SEZON (HULU’DA FX)

Televizyondaki en iyi şovlardan biri – ve en az değer verilenlerden biri – çok hoş bir ikinci sezon için geri döndü. Reservation Dogs, Oklahoma kırsalında yaşayan dört Yerli genci takip ederek yerli bakış açısını yükseltiyor. İlk sezon Bear (D’Pharoah Woon-A-Tai), Elora (Devery Jacobs), Cheese (Lane Factor) ve Willie Jack’i (Paulina Alexis) takip etti. Kaliforniya.

Şimdi, yolda sadece Elora, zorba/düşman Jackie (Elva Guerra) ile birlikte yolda. Geride kalan Bear, Daniel için duyduğu kederle boğuşmaya devam ederken ihanete uğramış hisseder. O, Cheese ve Willie Jack, “şimdi ne olacak?” sorusuyla yüzleşmek zorundadır. Bu arada Elora, California rüyasının hayal ettiği gibi olmadığını keşfeder.

İncelemeler, Predator prequel’i orijinalinden bu yana serideki en iyi film olarak selamlıyor. 1717’de genç bir Komançi savaşçısının izini sürdüğü gibi geriye bakarak ilerliyorlar. Naru (Amber Midthunder), kardeşi Taabe (Dakota Kunduzları) ve kabilesindeki diğer erkekler gibi avlanmayı çok istiyor, ancak cinsiyeti hakkında şüpheci alaylarla karşı karşıya. .

Naru, topraklarında gizlenen yeni bir yaratık tespit ettiğinde gücü ve becerileri test edilir. Avın izini sürmek için yola çıkar, sonra onun tehlikeli, neredeyse durdurulamaz bir uzaylı yaşam formu olduğunu keşfeder. Naru, iç rezervlerini yalnızca hayatta kalmaya değil, halkına yönelik bu ölümcül tehdidi avlamaya da çağırmalıdır.

ON ÜÇ HAYAT

Hollywood, gerçek hayattaki tehlikeli olaylarla ilgili manşetlerden kopan melodramatik filmler yapmayı seviyor. Tom Hanks bunların birçoğunda rol aldı (bkz: Sully, Captain Phillips). Sık sık birlikte çalıştığımız Ron Howard tarafından yönetilse de şaşırtıcı bir şekilde On Üç Hayat’ta yer almıyor.

Hayatta kalma hareketi, 18 gün boyunca yoğun bir yağışta mahsur kalan yerel bir genç futbol takımının ve antrenörlerinin 2018 Tham Luang mağarasında kurtarılmasını anlatıyor. İçinde bulundukları kötü durum dünya çapında ilgi gördü ve uluslararası kurtarma ekiplerinin ilgisini çekti. Viggo Mortenson, Richard Stanton rolünde ve Colin Farrell, onları bulan dalgıçlar John Volanten’dir. Bir sonraki muson çarpmasından önce gençleri mağaradan çıkarmak için günün her saatinde yarışmalılar.

ENDÜSTRİ SEZONU 2 (HBO)

Endüstri ile ilgili bir makalemde , “Ayı, Ardıl ve Öfori üçlüsü olsaydı, Endüstri onların vahşi çocukları olurdu” diye yazmıştım. Drama, işyeri baskısını, kıyasıya rekabeti, seksi, uyuşturucuyu ve çok parayı karıştıran bir adrenalin patlaması. 1. sezonda, bir grup üniversite mezunu Pierpont yatırım bankasında deneme işlerine başlar ve sadece yarısının kalıcı pozisyonlar kazanacağını bilir.

Sezon 2, önceki derecelerin inişlerini ve çıkışlarını takip etmeye devam ederken, yeni gelenlerden oluşan başka bir grubun habercisidir. Harper (Myha’la Herrold), COVID sırasında uzaktan çalıştıktan sonra isteksizce ofise döner ve yan gözünü düşmanı Yasmin’den (Marisa Abela) alır. Patronlarının gözünde kendini yükseltmeye kararlı olan Harper, yeni bir müşteriyle, son derece zengin bir salgın vurguncu (Jay Duplass) imzalamaya çalışıyor.

BEAVİS VE BUTT-HEAD (PARAMOUNT PLUS)

Geri döndüler! Ve bir parça bile değişmediler. Mike Judge, esasen trolling’e öncülük eden salak genç tembellerin ardından animasyon dizisini canlandırıyor. 1993’ten 1997’ye kadar süren dizinin orijinal yinelemesinde, çok az şey yaptılar, ancak müzik videoları hakkında yorum yaptılar.

Pekala, bir şey değişti – şimdi de TikTok’lar ve viral videolar hakkında nüktedan olmayanlarını yayınlıyorlar. Beavis ve Butt-head, ASMR’den kolej kabul mektubu açılışlarına kadar her şeye tipik olarak embesil yanıtlar veriyor. Ancak akışın varlığının yanı sıra, dünyalarıyla ilgili hiçbir şey 90’larda olduğundan farklı değil – bu da kendi tarzında rahatlatıcı.

ŞANS (APPLE TV PLUS)

Şans bir Pixar filmi gibi görünüyor, ses veriyor ve hissediyorsa, bunun bir nedeni var – bu, gözden düşmüş eski Pixar kurucu ortağı John Lasseter tarafından yönetilen Skydance Animation’dan geliyor. Hikaye, muhtemelen dünyanın en şanssız insanı olan Sam’e odaklanıyor. Çocukken bir koruyucu aile evine terk edilmiş, şimdi 18 yaşına girmek ve yaşını sistemden atmak üzere.

Sam, bir arkadaşına vermek istediği şanslı bir kuruş bulduğunda işler tersine dönecek gibi görünüyor – ama elbette yanlışlıkla onu kaybeder, onu geri alma arayışı onu Bob adında şanslı bir kara kediyle tanıştırır. Sam’i dört yapraklı yonca ve diğer iyi şans simgeleriyle dolu bir diyar olan Şans Ülkesi’ne götürür. Orada, eve geri götürmek için şanslı bir kuruş arar.

BU HAFTA SONU BAŞKA NE İZLENİR

LEGO Star Wars Yaz Tatili (Disney Plus)

Finn, Rey, Finn ve arkadaşları için bir tatil düzenler, ancak onlardan ayrılır.

Ya Hep Ya Hiç: Arsenal (Prime Video)

Dünyaca ünlü futbol kulübünün iç işleyişini anlatan bir belgesel dizisi.

The Hillside Strangler: Devil in Disguise (Peacock)

1970’lerin Los Angeles’ında bir seri katil tarafından terörize edilen kadınlar hakkında bir belgesel dizisi.

Başa dön tuşu