SPOR

Lucescu basın toplantısını terk etti! Çileden çıkan Lucescu: Oyuncularım hastanelik oldu

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu akşam evinde ağırladığı rakibi Dinamo Kiev’i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu adeta çılgına döndü. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Lucescu, Avrupa seviyelerinde böyle oynanmaması gerektiğini söyledi ve Fenerbahçe’yi çok fazla faul yapmakla suçladı.

Fenerbahçe, rakibi Dinamo Kiev’i Kadıköy’de 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin 2-1 galip ayrıldığı karşılaşmanın ardından hem Fenerbahçe Teknik Direktörü hem de rakip takım Dinamo Kiev Teknik Direktörü basın toplantısı düzenleyerek maçı değerlendirdi. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maç değerlendirmesi yaparken çileden çıktı ve Fenerbahçe’nin fazla faul yaptığını öne sürerek basın toplantısını terk etti.

BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİ

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe, Kadıköy’de rakibi Dinamo Kiev’i 2-1 mağlup ederek 3 puanı aldı. Karşılaşmanın ardından yüzü gülen taraf Fenerbahçe olurken maç sonunda her iki takımın hocası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Lucescu, Fenerbahçe’yi tebrik ettiğini söyledi ve kendilerine çok faz faul yapıldığını öne sürerek basın toplantısını terk etti.

‘OYUNCULARIM HASTANELİK OLDU’

Basın toplantısında rakibi Fenerbahçe’yi tebrik eden Lucescu, ‘Fenerbeahçe’yi tebrik ediyorum ama Avrupa seviyelerinde böyle oynanmamalı. Çok fazla faul yaptılar. Oyuncularım hastanelik oldu. Kalecim sakatlandı. Anlayın beni’ ifadelerini kullandı.

BATSHUAYI GALİBİYET FOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında ilk gol Gustavo Enrike’den geldi. Rakibin golüyle karşılaşma 1-1 devam ederken maçın son dakikalarında Fenerbahçe’nin yeni transferi Batshuayı sahneye çıktı ve galibiyeti getiren golü attı. Belçikalı golcü kaydettiği golle skoru 2-1’e taşıdı ve takımına galibiyeti getirdi.

 

Başa dön tuşu