MEDYA

Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı motor kazası geçirdi. Televizyon dünyasının sevilen ismi Acun Ilıcalı, geçirdiği motor kazası sonucunda hastaneye kaldırıldı. Ters yönden seyir halinde olan bir araçla çarpıştığı öğrenilen Ilıcalı’nın kolunda tespit edilirken genel sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçirdiği trafik kazası ile yürekleri ağza getirdi. Ter yönden gelen bir araçla çarpıştığı öğrenilen Ilıcalı’nın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bilgisine yer verildi. Motor kazası geçiren ve kolunda kırık tespit edilen Ilıcalı’nın sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

KOLU KIRILDI

Acun Ilıcalı, motoruyla seyir halindeyken ters yönden gelen bir araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kolunda kırık oluşan Ilıcalı’nın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

2019 YILINDA ARACININ LASTİĞİ PATLAMIŞTI

Bugün geçirdiği motor kazasında kolu kırıldığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2019 yılında da lüks otomobiliyle otobanda seyir otomobilin lastiğinin patlaması sonucunda bir trafik kazası geçirmişti. Kazayı yara almadan atlatan Ilıcalı, kaza sonrasında ‘Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumun çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler.’ açıklamasını yapmıştı.

 

Başa dön tuşu