MEDYA

Zeynep Koçak Oğuzhan Koç göndermesiyle tepki çekti

Bir dönem ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan oyuncu Zeynep Koçak, sosyal medya üzerinden bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu. Eski sevgilisi Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı iddia edilen Koçak, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hayranlarının tepkisini çekti. Ünlü çiftin düğününe sayılı günler kala takipçisine verdiği yanıtla tepki alan Zeynep Koçak’tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Bir dönem ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan oyuncu Zeynep Koçak, sosyal medya üzerinden bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu. Eski sevgilisi Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı iddia edilen Koçak, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hayranlarının tepkisini çekti. Ünlü çiftin düğününe sayılı günler kala takipçisine verdiği yanıtla tepki alan Zeynep Koçak’tan konuyla ilgili açıklama geldi. Bir dönem aşk yaşadığı Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı iddia edilen Zeynep Koçak sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin sorusuna verdiği yanıtla gündem olan Koçak, eski sevgilisi Oğuzhan Koç’a gönderme yaptığı gerekçesiyle eleştiri aldı. Şimdilerde düğün için gün sayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin hayranları Zeynep Koçak’a tepki gösterdi. Genç oyuncu gelen tepkiler sonrasında konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar…

ZEYNEP KOÇAK’IN TAKİPÇİSİNE CEVABI GÜNDEM OLDU

Uzun yıllar aşk yaşayan Zeynep Koçak ile Oğuzhan Koç çifti 2015 yılında ilişkilerini noktalamıştı. O dönemde ayrılık yaşayan çiftle ilgili magazine yansıyan haberlerde evlilik hazırlığı yapan Zeynep Koçak’ın aldatıldığı iddia edildi. Zeynep Koçak ile ilişkisini noktalayan Oğuzhan Koç, kısa bir süre sonra oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile aşk yaşamaya başladı. Aldatıldığına dair iddialar karşısında suskunluğunu koruyan Koçak, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bir takipçisi tarafından kendisine gelen soruya verdiği yanıtla gündem oldu.

ALDATILMA SORUSUNA VERDİĞİ YANIT TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan oyuncu Zeynep Koçak, bir takipçisinin ‘’Hiç aldatıldın mı?’’ sorusuna ‘’Google’la’’cevabını verdi. Zeynep Koçak’ın bu cevabı eski sevgilisi Oğuzhan Koç’a gönderme olarak yorumlandı ve tepki çekti. Gelen tepkiler üzerine konuyla ilgili açıklama yapan Koçak, ‘Sevgili arkadaşlar. Dün geceden beri uyuyamıyorum çıkan haberlerden dolayı. Beni sürekli takip edenler çok iyi bilir ki ‘Google it’ her soru ve cevapta mutlaka yazdığım bir şeydir. Burada da atıfta bulunduğum 7-8 sene önce biten ilişkim değil, YouTube kanalımda bu konuyla ilgili yaptığım geyiklerdir. Bugüne kadar bir kere bile bu konuyla alakalı konuşmadım, konuşmam da. Neredeyse ilkokul aşkım denecek kadar geçmişte kalmış bir ilişkiyle alakalı hiç konuşmam. Ben yanlış anlaşıldığım için özür dilerim. Ama siz de bu iki insanın en güzel gününe günler kala gündemi bununla meşgul etmeyin lütfen, Sevgiler.’ ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu