SPOR

Adana ASKİ Spor’dan Hidayet Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

BAŞARISI FEDERASYONDA DA DEVAM EDECEKTİR

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçilen Hidayet Türkoğlu’nu tebrik ediyorum. Hidayet Bey yıllarca sporcu kişiliği ile uluslararası ün yapmış ve ülkemizin gururu olmuş bir kişidir. İnanıyorum ki sporculuk hayatındaki başarılarını ve birikimlerini artık TBF Başkanı olarak devam ettirecektir” diye konuştu.

BASKETBOLA YATIRIM YAPAN ASKİ’Yİ TAKİP EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilye getiren Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu da, “Adana ASKİ Spor’un ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yıllardır basketbola yatırım yapıyorlar. Özellikle Adana’da yapımı devam eden Adana ASKİ Spor Tesisleri projesini yakından takip ediyorum. Bu tesis tamamlandığında ülkemizin seçkin ve modern spor salonlarından birisi olacak. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ÖMER ONAN’A DA ZİYARET

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, Hidayet Türkoğlu’na Adana’dan getirdikleri el dokuması kilim hediye etti. Pekar aynı zamanda TBF Genel Koordinatörü olarak göreve başlayan Ömer Onan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başa dön tuşu