GENEL

ADANA BAROSU’NA TAZE KAN

Başkanlık odasında düzenlenen ruhsat töreni Dünya Sağlık Örgütü tarafından Koronavirüs (Covid-19) salgının pandemi ilan edilmesi nedeniyle izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına uyularak yapıldı.

 

Genç avukatların birinci derece yakınlarının katılımlarıyla gerçekleşen törenlerde ruhsatları Baro Başkanı Av. Veli Küçük tarafından verilirken, cübbesini yanında staj yaptığı Av. Özge Altıntop ile Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Mert Kuşdemir ve Av. Ayşe Duygu Özgüven ile aile yakınları tarafından gururla giydirildi.

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, mesleğe yeni adım atan genç meslektaşlarına başarılı, uzun, kazançlı bir ömür dileğinde bulundu. 

 

Ayrıca, bu süreçte koronavirüs tanısı konan ve tedavi sürecinde olan tüm yurttaşlarımızın bir an önce iyileşmelerini ve acil şifalar temenni etti. 

 

Hastalık nedeni ile vefat eden yurttaşlarımıza da Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

 

Salgın hastalığın seyrinin son günlerde olumlu yönde değişmesinin kurallara uyulmasıyla olduğunu ancak bu durumun bilim adamları tarafından rehavete neden olmaması gerektiğini hatırlattı.

 

Başa dön tuşu