ÇUKUROVA

Adana Çukurova Belediyesinin açtığı kreşlerde miniklere İngilizce eğitimi veriliyor

Adana Çukurova Belediyesi tarafından açılan gülen yüzler semt Kreşlerinde minik öğrencilere yabancı dili yetenek gelişim programı kapsamında İngilizce eğitimi veriliyor. Avrupa dayanışma programı gönüllülük faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen programda Minikler İngilizceyi müzik ve dans eşliğinde öğreniyor.

Adana Çukurova Belediyesi tarafından açılan gülen yüzler semt kreşlerinde minikler İngilizce eğitimi de almaya başladı. Avrupa dayanışma programı gönüllülük faaliyetleri kapsamında birçok ülkeden gelen gençler yabancı dili yetenek gelişim programı ile Adanalı miniklere müzik ve dans eşliğinde İngilizce öğretiyor.

Proje tamamen ücretsiz

Avrupa dayanışma programı gönüllülük faaliyetleri kapsamında Adana’da başlayan Bu proje tamamen ücretsiz olarak veriliyor. Aynı zamanda Türkiye’de bir ilk olma özelliği de taşıyor. Türkiye’den de bazı öğretmenler projeye katılarak öğrencilere İngilizce öğretmeye çalışan gönüllere destek oluyor. Eğitime katılan gençler çocuklarla İyi bir iletişim yakaladıklarını belirterek kendi eğlenceli ders zamanları oluşturduklarını söylüyor. Öğrencilerin öğrenme yetileri dans ve müzikle Daha da artıyor.

Başa dön tuşu