ÇUKUROVA

Adana Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı Başladı

Adana’nın Çukurova ilçesinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı başladı. Fuara pandemi sürecinde 2 yıl ara verilmişti.

Adana’da bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı başladı. 2 yıllık aranın ardından yeniden açılan fuarda mobilya ve dekorasyon ürünleri sergileniyor.

TÜYAP Adana Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, açıldı. Modern ve avangart mobilyaların da öncülüğünü yapan Çukurova ilçesinde üretilen mobilyalar fuarda sergileniyor. 2023’ün yanı sıra 2024’ün de trend mobilya ürünlerinin fuarda yer alacağı öğrenildi.

VALİ ELBAN AÇILIŞTA KONUŞTU

Adana Valisi Süleyman Elban, Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açılışında yaptığı konuşmada  “Adana’nın mobilyacılıkta yaptığı şeylerin, esas itibarıyla çok görünmeyen, bilinmeyen bir tarafı var. Ürettiği şeyler başka şehirlerde lüks mobilyalara dönüşüyor. Onun iskeletini, ustalığını, işçiliğini yapan Adana’dır. İnşallah artık mobilyanın tamamı, nihai tüketiciye de buradan üretilerek gider ve sektörün tamamı burada bir bütün olarak oluşur” dedi.

Başa dön tuşu