ÇUKUROVA

Adana Çukurova’da kavga ettiği kişiyi av tüfeğiyle vuran zanlı tutuklandı

Adana’nın Merkez Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda Bir işyerinde çıkan kavga sonucu bir kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldüren şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Çukurova ilçesinde 12 Eylül tarihinde meydana gelen olayda bir Mimarlık ofisinde Zorbey Uğurludoğan av tüfeği ile vurularak öldürülmüştü. Saldırgan olay yerinden Kaçarken olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınmıştı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda firari 3 zanlının daha kimliğini belirledi.

Katil zanlısı tutuklandı

Adana polise Sarıçam ilçesinde bir ikamette saklandıkları belirlenen 3 kişiye düzenledikleri operasyonla yakalandı. İş yeri sahibi Yasin Ö. ve diğer 3 şüpheliyle Olayla ilgili gözaltına alınan kişi sayısı 4’e yükseldi. Polis ekipleri yaptıkları incelemelerde ofisin güvenlik kamerası kayıtlarının da silindiğini belirledi. Yapılan araştırmalar sonucunda öldürülen kişinin Mimarlık ofislerinin eski çalışanı olduğu belirlenirken kalan alacağını istemek için iş yerine gittiği ve bu sırada yerine işe alınan Remzican G’ye saldırdığı, bunun üzerine iş yeri sahibi Yasin Ö’nün arkadaşları Doğan Y. ve Samed S’nin de Uğurludoğan’ı darp ettiği iddia edildi.

Av tüfeği ile vurarak öldürdü

Küçük kavga sonucunda Remzican G’nin Uğurludoğan’ı av tüfeği ile vurarak öldürdüğü ve ardından da kayıplara karıştığı tespit edildi. Zanlılar emniyete yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken cinayet şüphelisi Remzi Can G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Başa dön tuşu