ÇUKUROVA

Adana Çukurova’da kreş kuraları noter huzurunda çekildi

Adana'nın Çukurova Belediyesi gülen yüzler semt kreşi üzerinde eğitim alacak olan çocukların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. Noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda Bu yıl eğitim alacak çocuklar belirlendi.

Adana Çukurova Belediyesi tarafından açılan Gülen Yüzler Semt Kreşi bünyesinde eğitim alacak olan öğrencilerin belirlenmesi için Atatürk Kadın yaşam köyünde kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine Çukurova Belediye Başkanı Yardımcısı İsmail Özgen ve Tesisler müdürü Tahsin akış katıldı. Veliler ve çocuklar kura çekiminde Bir Hayli heyecanlıydı. İsmi açıklanan çocukların aileleri büyük Sevinç yaşadı.

31 AĞUSTOS TARİHİNDE KESİN KAYIT YAPILACAK

Kura çekiminde açıklama yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çalışan kadınların çocuklarını güvenle bu kreşe teslim edebileceklerini söyledi. Daha önce aileler için kreş probleminin büyük olduğunun farkında olduğunu belirten Çetin, göreve gelir gelmez kreş için ilk adımı attığını ve geçen zaman içerisinde Çukurova’da 8 kreş açtıklarını söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Çetin, 9. kreş açmak için çalışmalarının devam ettiğini belirtirken hem eğitimi olarak üst düzey hizmet verdiklerini hem de fiyatların çok uygun olduğunu söyledi. Yapılan kura çekimi sonucunda belediye kredisinde eğitim alacak olan çocuklar belli olurken Kesin kayıt işlemlerinin ise 31 Ağustos tarihine kadar yaptırılması gerektiği öğrenildi.

Başa dön tuşu