ÇUKUROVA

Adana’da arkadaşının işyerinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Adana’da arkadaşına Mimarlık ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralanan Zorbey Uğurludoğan kaldırıldığı Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana’da bir arkadaşının çalıştığım Mimarlık ofisine giden kişi burada kimliği belirsiz bir kişinin av tüfeğiyle saldırısına uğramıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zorbey Uğurludoğan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gencin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün belirlenmesi için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Olay Adana’nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesinin Mehmet Kartal Bulvarı’nda bulunan bir Mimarlık ofisinde meydana geldi. Zorbey Uğurludoğan, gece saatlerinde arkadaşının çalıştığı mimarlık ofisine gitti. Bu sırada içeriye giren kimliği belirsiz bir kişi av tüfeği ile gence saldırdı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI

Zorbey Uğurludoğan sırtından, bacağından ve kolundan vurularak ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Arkadaşının ihbar Üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Uğurludoğan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri ise şimdi saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri arıyor.

Başa dön tuşu