SPOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Balotelli ile ilgili konuştu: Geri gelebilir

Adana Demirspor’dan olaylı şekilde ayrılan Balotelli ile ilgili başkan Murat Sancak’tan önemli açıklamalar geldi. Sancak, 2 yıl sonra Balotelli’nin geri dönebileceğini söyledi.

Süper Lig’de başarılı bir grafik çizen Adana Demirspor’da Yıldız futbolcu Balotelli Geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde takımdan ayrılmıştı. Balotelli transferi sonrasında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, İtalyan golcüye takıma kattığı emekler nedeniyle teşekkür mesajı gönderdiğini söyledi. Yıldız futbolcunun kendisine İtalyanca dönüş yaptığını belirten Murat Sancak “Her zaman kalbinde yerimiz olduğunu söyledi. İtalyancayı Türkçeye çevirirken ‘sana aşığım’ anlamına gelen bir şey yazmıştı. Belli olmaz, 2 sene sonra gelebilir.” dedi.

Teknik direktörle tartışma yaşamıştı

Adana Demirspor’dan transferi yılan hikayesine dönen ve son olarak teknik direktörü ile tartıştıktan sonra kendi terk eden Balotelli, Sancılı sürecin sonunda transferini gerçekleştirmişti. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak Bu ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada kimsenin yerinin doldurulamayacak olmadığını söylemişti.

Başa dön tuşu