SPOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan Ahmet Çakar’a sert sözler

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Adana Demirspor başkanı Murat Sancak ve yorumcu Ahmet Çakar arasında gergin dakikalar yaşandı.

Beyaz TV ekranlarında Beyaz Futbol programında Adana Demirspor başkanı Murat ancak ve yorumcu Ahmet Çakar arasında gerginlik çıktı. Ahmet Çakar’ın Adana Demirspor futbolcusu Belhanda hakkında söylediklerinden rahatsız olan Murat sancak, “Yaşından başından utan! Ortalığı karıştırmaktan, kızıştırmaktan başka bir yapmıyorsunuz! Bir daha bu programa katılmam” dedi.

Hararetli tartışma yaşandı

Ahmet Çakar, Adana Demirsporlu futbolcu Belhanda’nın 2013 yılında kullandığı bir penaltı ile ilgili yaptığı yorumda sert eleştirilerde bulunması Adana Demirspor başkanı Murat sancak-ı sinirlendirdi. Murat Sancak, Ahmet Çakar’ın açıklamalarından çok rahatsız olduğunu belirterek bir daha Beyaz TV’de programa katılmayacağını söyledi.

Tansiyon yükseldi

Murat Sancak sinirlerine hakim olamayarak Ahmet Çakar’a yüklenirken şu ifadeleri kullandı; “Yaşından başından utan! 2013’teki penaltıyı koyuyorsunuz, bunun size neyini açıklayayım? Ortalığı karıştırmaktan, kızıştırmaktan başka bir yapmıyorsunuz! Spor camiasına, Adana Demirspor camiasına zarar veriyorsunuz. Bir daha bu programa katılmam!”

Başa dön tuşu