SPOR

Adana Demirspor Süper Lig’de yarın Giresunspor ile karşı karşıya gelecek

Adanalı taraftarların futbol hasreti sona eriyor. Süper Lig 2022-2023 sezonu başladı. Adana'yı Süper Lig'de temsil eden Adana Demirspor'da ilk maçını Giresunspor ile yarın oynayacak. Detaylar haberimizde…

Futbol heyecanı geri dönüyor. Futbol maçlarına hasret kalan Adanalı taraftarlar Süper Lig’in başlaması ile birlikte Adana Demirspor’un maçlarını yakından takip ediyor. Nihayet Süper Lig 2020 – 2023 sezonu start verdi. Adana Demirspor’da Süper Lig’in yeni sezonunda ilk maçında Giresun sporu konuk edecek.

ADANA DEMİRSPOR GİRESUNSPOR AĞIRLAYACAK

Süper Lig hazırlıklarına ara vermeden devam eden Adana Demirspor yeni sezonun ilk maçında kendi evinde Giresunspor ile oynayacak. hazırlık maçlarında iyi bir performans sergileyen takım Giresunspor’u yenmek ve sezona da iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 7 Ağustos pazar akşam oynanacak olan karşılaşma Adana’da olacak. Maçın hakemi ise henüz belirlenmedi.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezon heyecanını ilk maçta yaşamak isteyen Adanalı taraftarlar ise bilet satışlarını merak ediyor. Adana Demirspor Giresunspor maçı biletleri Geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Biletleri tükenmek üzere Bu sebeple Adana maçını yakından takip etmek isteyen izleyicilerin bir an önce bilet satın alması gerekiyor.

Başa dön tuşu