SPOR

Adana Demirspor teknik direktörü Montella’dan maç sonu açıklamaları

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında kendi evinde Trabzonspor’u ağırladı. Karşılaşma ev sahibi takımın 3-2 galibiyeti ile sona erdi. Tartışmalı pozisyonlarında olduğu maçın ardından Adana Demirspor teknik direktörü Montella önemli açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor teknik direktörü Montella dün akşam oynanan Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında konuştu. Adana Demirspor’un maçın tamamında çok gol pozisyonuna girdiğini belirten Montella, tek üzüntülerini bu pozisyonları gole çevirememek olduğunu söyledi. Ayrıca Trabzonspor gibi güçlü bir rakibe karşı az şu şansı tanımalarını da Sevindirici olduğunu belirten İtalyan teknik adam, futbolcularını kalben tebrik etmek istediğini söyledi.

“Maça kazanamasaydık çok üzülürdük”

İtalyan teknik adam Montella karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; “Böyle bir rakibe karşı skor 2-2’ye geldiğinde, psikolojik olarak da kaybetmek daha kolay oluyor. Ama takımım sonuna kadar inançlı bir şekilde mücadelesine devam etti ve bu maçı galibiyetle kapattı. Bu maçı kazanamasaydık, gerçekten çok üzülürdük. En zor maç; bir sonraki maçımız. Psikolojik olarak çok fazla enerji sarf ettiğimiz bir maçı geride bıraktık. Kendimizi toparlayıp, önümüzdeki maça gideceğiz”.

Başa dön tuşu