SPOR

Adana Demirspor bomba transferi duyurmaya hazırlanıyor

Adana spor haberi… Geçtiğimiz yıl Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor virgülü bu sezon transferleri ile en çok konuşulan takımlardan biri haline geldi. Aynı zamanda Süper Lig'de de umut vaat eden Adanaspor, transfer süreci kapanmadan önce bomba gibi bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Süper Lig’e flaş bir giriş yapan ve başarılı performansı ile de dikkatleri üzerine toplayan Adana ekibi Adana Demirspor’da bomba gibi bir transferim hazırlığı yapılıyor. Vincenzo Montella yönetiminde ara vermeden Fenerbahçe deplasmanı için hazırlanmaya devam eden mavi-beyazlı ekip, golcü eksiğini kapatmak için Formülü buldu. Adana Demirspor’un Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu bilinen ünlü bir futbolcuya teklif yaptığı öğrenildi.

SÜPER LİG’DE KAYIPSIZ GİDİYOR

Bu sezon Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor Sezonun ilk 2 hafta sonu kayıtsız geçirdi. İkide iki bir performans gösteren ve Umut vadeden mavi-beyazlı takım da yine Yıldız isimler takıma katılacak gibi görünüyor. Golcü eksikliğini kapatmak isteyen Adana Demirspor’un Fenerbahçe’nin de peşinden koştuğu bir yıldıza teklifte bulunduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE’DE PEŞİNDEYDİ

Adana Demirspor’da son dönemlerde golcü futbolcu Balotelli’nin ayrılacağı konuşulurken yerine iyi bir golcü arayışı başladı. Adana ekibinin resmi olarak Fenerbahçe ile adı anılan Artem Dzyuba için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Başa dön tuşu