SPOR

Adana Demirsporlu Mario Balotelli Türkiye’den ayrılmaya hazırlanıyor

Adana Demirspor forması giyen golcü futbolcu Balotelli hakkında bomba gibi bir iddia spor gündemine düştü. İtalyan futbolcunun transferi konusunda Avrupa'da bir kulüple anlaştığı ve takımından onay beklediği iddia ediliyor.

Adana Demirspor’da forma giyen 31 yaşındaki Balotelli’nin Türkiye’den ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi. Avrupa’da Bir kulüple anlaşmaya vardığı öğrenilen Yıldız futbolcu kulübenin onay vermesi halinde bavulunu toplayıp Türkiye’yi terk edecek.

ADANA DEMİRSPOR’A GEÇTİĞİMİZ SEZON GELMİŞTİ

İtalyan futbolcu Mario Balotelli, kariyeri boyunca birçok büyük kulüpte forma giydi. Avrupa’nın dev kulüplerinde çok sayıda başarıya imza atan Yıldız futbolcu İnter, Manchester City, Milan, Marsilya, Liverpool, Brescia ve Monza gibi takımların formasını terletti. Geçtiğimiz sezonun başında Adana Demirspor’a transfer edilen futbolcunun bu sezonu ayrılmak istediği konuşuluyor.

ADANA DEMİRSPOR FORMASI İLE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI

31 yaşındaki İtalyan futbolcu bir süredir devam eden kötü gidişatına Adana Demirspor’da son verdi. Adana Demirspor forması ile 33 karşılaşmaya çıkarken 19 gol attı ve 6 gol pası verdi. 30 Haziran 2024 tarihine kadar Adana ekibi ile sözleşmesi olan tecrübeli futbolcunun şu anki piyasa değeri 2 milyon 800 bin lira. Galatasaray’da transfer sezonunda Balotelli’yi kadrosuna katmak için bazı girişimlerde bulunmuştu. Ancak Yıldız futbolcunun Avrupa kulüplerine çok daha sıcak baktığı iddia ediliyor. Şu anda Avrupa’da bir kulüple Anlaşma sağlandığı söylenen Balotelli takımından transferi için onay bekliyor.

Başa dön tuşu