BÜYÜKŞEHİR

Adana Tufanbeyli Belediyesi Bakliyat Eleme ve Paketleme Tesisi ile ödül kazandı

Adana Tufanbeyli Belediyesi tarafından Tufanbeyli fasulyesinin coğrafi işaret ile lezzeti tescillendikten sonra yeni bir proje başlatıldı. Belediye, bakliyat eleme paketleme tesisi sayesinde ödülüne de layık görüldü.

Tufanbeyli fasulyesi geçtiğimiz aylarda coğrafi işaret ile lezzeti tescillenen fasulyelerden olmuştu. Sultanbeyli Belediyesi de bunun üzerine harekete geçerek fasulyenin ilçe ekonomisinde üretime kazandırılması için yeni bir tesis projesine imza attı. Tufanbeyli Belediyesi tarafından açılan bakliyat eleme paketleme tesisi aynı zamanda ödüle layık görüldü.

Adana’ya değer katanlar ödülü verildi

Adana’da yerel olarak yayınlanan bir derginin 7 yıl dönümü ödül töreni gecesinde Adana’ya değer katanlar ödülü verildi. Tufanbeyli Belediyesi’nin projesi de gecede ödül alanlardan biri oldu. Gecede Ödülü alan Tufanbeyli Belediye Başkanı Avukat Remzi Ergü yaptığı açıklamada “Bu ödülü kıymetli hale getiren asıl değer ise bir emekçi alın teri olan işçi kardeşlerimle üretiyor olacağımız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişçi’ye il başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederiz. Her projede Tufanbeylimiz için çalışmaya emek emek dokumaya sorunları çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Başa dön tuşu