YAŞAM

Milli Eğitim Müdürlüğü kan bağışı yaptı

ADANA / Mesleklerin en kutsalını icra ederek, gelecek nesillerin yolunu aydınlatan öğretmenler, bu kez bir kutsal görev daha yerine getirip, kan bağışında bulundular.

 

“Öğretmenler Haftası” etkinlikleri kapsamında,  Adana Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Türk Kızılay Adana Şubesi işbirliğinde, okullarda  kan bağış etkinliği düzenlendi. 

 

Adana Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen başlangıç etkinliğine, Milli Eğitim İl Müdürü Veysel Durgun ve Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı da katıldı.

 

Adana Anadolu Lisesi, Cebesoy İlkokulu ve Seyhan Rotary Anadolu Lisesinde öğretmenlerin kan bağışı yapması için ekipler oluşturuldu.  "Öğretmenden Bir Damla Kan Yeşeren Binlerce Fidan" sloganı ile gerçekleştirilen etkinliğe katılım çağrısında bulunan Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, “Eli öpülesi öğretmenlerimiz, bir gönül mesleğini icra ediyorlar. Bu kez kan bağışlayarak yaptıkları iyilik de bir o kadar kutsal” dedi.

 

Şefkatin ve merhametin dinginlikle harmanlanıp ete kemiğe bürünmüş hali gibidir öğretmen…” diyerek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Ramazan Saygılı, etkinliğe katılan ve destek veren tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Başa dön tuşu