BÜYÜKŞEHİR

Adana Oda Müzik Festivali Başlıyor!

Adana'da yeni bir festival başlıyor! Adana Oda Müzik Festivali'nin ilki gerçekleşiyor! Peki Adana Oda Müzik Festivali biletleri nereden alınabilir?

Adana’ad kültür sanat faaliyetleri son hızla sürüyor. Adana’da ilki gerçekleştirilecek olan Adana Oda Müzik Festivali başlıyor!

Kültür-Sanat etkinlikleriyle diğer şehirler arasında öne geçen Adana’da yeni bir festival daha başlıyor! Adana’da bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Adana Oda Festivali başlıyor. Peki Adana Oda Müzik Festivali ne zaman başlıyor? Adana Oda Müzik Festivali biletleri fiyatı ne kadar? Adana Oda Müzik Festivali nerede? Adana Oda Müzik Festivali biletleri nereden satın alınır?

1. Adana Oda Müziği Festivali bu ayın yani Eylül’ün sonuna doğru başlıyor. Adanalı dinleyiciler festivalde pek çok değerli sanatçıyı dinleyebilecek. Adana’nın kültür etkinliklerine yeni bir soluk getirecek olan Adana Oda Müzik Festivali’nin müjdesi paylaşıldı.

Adana Oda Müzik Festivali biletleri nereden alınır merak edenler için hemen söyleyelim. Adana Oda Müzik Festivalinde Adana’da yetişmiş olan 11 başarılı müzisyen 3 farklı program seslendirecek. Adana Oda Müzik Festivali 29 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek.

Festival, Adana Rotary Kulübü ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Adana Oda Müzik Festivali’nin biletleri ise Biletix’ten alınabilecek.

Adana Oda Müzik Festivali’nde klasik müzikten, İspanyol müziğine, modern müzik ve Türk besteciler yer alacak.

Başa dön tuşu