SEYHAN

Adana Seyhan Belediyesi’nden güreş sporuna destek

Adana son dakika haberi… Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, güreş sporunun yeniden canlanması için belediye olarak üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, güreşte eski günlerin arandığını belirterek belediye olarak güreş sporunun yeniden canlandırılabilmesi için üstlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Türk güreş Vakfı Adana şubesi belediyeyi ziyaret etti

Türk güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri bugün Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakıf üyeleri Yıldız güreşçiler adaylılarına Seyhan Belediyesi’nin verdiği desteğe teşekkür etti.

Üstümüze düşeni yapmaya hazırız mesajı

Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Akay ise birçok branşta olduğu gibi güreş sporunda da eski günlerin arandığını belirterek Adana’da güreş sporunun yeniden canlanması için belediye olarak üstlerine düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi. Akay açıklamasının devamında ise “ Her zaman işbirliğine hazırız. Verdikleri emek nedeniyle Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başa dön tuşu