VALİLİK

Adana Valisi Süleyman Elban Tarıma Dayalı İhtisas OSB toplatışında konuştu

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, ülke ekonomisine ve kent ekonomisine büyük katkı sağlayacağını düşündükleri tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin faaliyete geçmesi için maksimum çaba içinde olduklarını söyledi.

Adana’nın Karataş ilçesinde kurulan tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı Adana valisi Süleyman Elban başkanlığında yapıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Vali Süleyman Elban, kurulan tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin hem ülke hem de Kent ekonomisi açısından önemine dikkat çekti.

VALİ ELVAN BAŞKANLIĞINDA TOPLANTI YAPILDI

Adana valisi Süleyman Elban başkanlığında Karataş ilçesinde kurulan tarıma dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Elvan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan Sezer ile ilgili diğer yetkililer katıldı.

ADANA VE ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ

Toplantıda konuşma yapan Adana valisi Süleyman Elban, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk ve tek Su Ürünleri olma özelliğini taşıyan tarıma dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde yapılacak olan altyapı çalışmaları ve Diğer tesislerin hem Adana hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi. Vali Elvan aynı zamanda yeni istihdam oluşturmak açısından da projenin önemine dikkat çekerken Adana’da Balıkçılık ve Su Ürünleri potansiyelini açığa çıkararak üretimi arttırmaya destek olacaklarını dile getirdi.

Başa dön tuşu