VALİLİK

Adana Valisi Süleyman Elban’dan çiftçilere yeniliklere açık olun çağrısı

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, çiftçilere yeniliklere açık olan çağrısında bulundu. Tarımsal faaliyetlerin sürdürülebilirliği için yeniliklerin önemli olduğunu belirten Elban, kent genelinde yürütülen tarımsal faaliyetler ile ilgili de bilgi aldı.

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kentte devam eden tarımsal faaliyetler ile ilgili bilgi alan Vali Elvan, İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Ali Tekin ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi.

ADANA BİR TARIM CENNETİ

Vali Elban, toplantının ardından kameralara açıklamalarda da bulundu. Adana’nın son derece verimli topraklara sahip olduğunu belirten Elban, aynı zamanda tarıma elverişli de bir iklimi bulunduğunu dile getirdi. Adeta bir tarım cenneti olan Adana’da potansiyelinin yüksek olduğunu dile getiren Vali, tarımsal potansiyeli ortaya çıkarmak adına yapılacak olan her çalışmaya Valilik olarak destek vereceklerini söyledi.

DAİMA YENİLİKLERE AÇIK OLMAK GEREKİYOR

Adana valisi Süleyman Elban, Adana’nın üretiminin Türkiye ekonomisine olan katkısının büyük olduğunu belirterek tarımsal kapasitenin Her geçen gün daha da artması için ve tarımsal çeşitliliğin sağlanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yeni proje ve faaliyetler ile ülke ekonomisine daima katkı sunacaklarını da belirten Vali Elban, kentin tarımsal faaliyetlerini sürdürülebilirliği için her zaman yeniliklere açık olmak gerektiğini dile getirdi.

Başa dön tuşu