VALİLİK

Adana Valisi Süleyman Elban’dan uyuşturucu ile mücadele açıklaması

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, madde ve bağımlılıkla mücadele için toplumun tüm kesimlerinin çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Adana valisi Süleyman Elban başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, gerçekleştirildi.

Vali Süleyman Elban başkanlık yaptığı toplantıda, bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele için toplumun tüm kesimlerinin çaba göstermesi gerektiğini söyledi. Özellikle ailelerin çocuklarına mutlaka Sevgi göstermesi gerektiğini ve kaliteli vakit geçirmesi gerektiğini söyleyen Vali Elban,”Madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadelede toplumun tüm kesimleri birlikte hareket etmeli, konuya hassasiyetle eğilmeli. Özellikle aileler çocuklarına mutlaka sevgilerini göstermeli ve onlarla kaliteli vakit geçirmelidir. Böylece çocuklarımız sevgi ve ilgi eksikliği hissetmesin ve başka alanlara yönelmek durumunda kalmasınlar” dedi.

Taviz vermeden devam edeceğiz

Adana Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Adana valisi Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya aynı zamanda Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, İl Müftüsü Mehmet Taşcı ile kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kentte yapılan uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Süleyman Elban, özellikle ailelere bu konuda çok iş düştüğünü söyledi. Vali Elban açıklamasında, “Bu konuda taviz vermeden vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile iş birliği ve uyum içinde faaliyetlerimiz titizlikle devam edecek” diye konuştu.

Başa dön tuşu