SEYHAN

Adana’da 1 kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı olayın 4 sanığına dava açıldı

Adana'da Merkez Seyhan ilçesinde Temmuz ayında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişi ise yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak savcılık iddianamesini tamamladı. 3'ü tutuklu 4 sanık hakkında müebbet ve 15 yıl hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda 12 Temmuz günü 26 yaşındaki Abdülkadir Kayli öldürülmüş 17 yaşındaki S.A yaralanmıştı. Olayın hemen ardından gözaltına alınan M.T, R.A. ve R.M. tutuklanmış,  B.İ. ise adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı. Olayla ilgili olarak Savcılık tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede zanlıların cep telefonu hırsızlığı sebebiyle Abdulkadir Kayli ve S.A’ya pompalı tüfekle ateş açtığı öne sürüldü.

Sanıklar hakkında dava açıldı

Bir kişinin öldüğü 1 kişinin yaralandığı olayda sanıklar hakkında dava açıldı. Alınan bilgiye göre sanıkların fikir ve eylem Birliği içinde hareket ettiklerini göz önünde bulunduran savcılık kasten öldürme suçundan Müebbet hapis cezası isterken kasten öldürmeye teşebbüs suçundan da 9’ar Yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası talep etti. Sanıklar ise suçlamaları kabul etmedi. Sanıkların yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacağı öğrenildi.

Başa dön tuşu