YÜREĞİR

Adana’da 2 kişinin katili zanlı eşini de öldürmüş

Adana'da iki kişiyi öldürmekten suçlu bulunarak tutuklanan kişinin 2004 yılında kendisinden ayrılmak isteyen Eşini de öldürdüğü ortaya çıktı.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 24 Temmuz günü Gece saatlerinde meydana gelen olayda otomobil ile gezintiye çıkan Ümit Ekmekçi ve yanındaki Cumali Gültekin bir sokakta karşılaştıkları Ramazan Demirtaş, Sergen Çelik, Muhammed Savah ve Serhat Saygılı ile tartışmıştı.

İKİ KİŞİYİ GÖZÜNÜ KIRPMADAN ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Ramazan Demirtaş, Ümit Ekmekçi ile küfür etmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine Ramazan Demirtaş belindeki silahı çıkararak karşı gruba ateş açtı. Bunun üzerine Ümit Ekmekçi de ateşle karşılık verdi. Sokak bir anda Savaş alanına dönüşürken kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan Serkan Çelik olay yerinde hayatını kaybederken Ramazan Demirtaş’ta doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KENDİSİNDEN BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ DE ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheliler ise hastanedeki tedavilerinin tamamlanması sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve sorguya alınan şüpheli Ümit ekmekçinin 2004 yılında kendisinden boşanmak isteyen eşini de öldürdüğü ortaya çıktı. Müebbet hapis cezasına çarptırılan ve iyi hali Nedeni ile cezası 30 yıla düşürülen Ümit ekmekçinin geçtiğimiz yıl şartı olarak tahliye edildiği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen Ümit Ekmekçi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Başa dön tuşu