YÜREĞİR

Adana’da 3 kişinin cep telefonunu kaçan motosikletli şüpheliler yakalandı

Adana’da son 2 günde meydana gelen kapkaç olayları sonucu emniyet güçleri harekete geçti. Kapkaç olayı gerçekleştirdikten sonra motosikletle kayıplara karışan iki zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesinde bulunan Dervişler ve Yavuzlar mahalleleri ile Seyhan ilçesindeki Reşatbey Mahallesi’nde son 2 günde 3 kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlılar motosikletle ortadan kaybolmuştu.

Adana polisi kapkaç ihbarı üzerine harekete geçerken İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi hırsızlık ve yankesicilik Büro Amirliği ekipleri şahısların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda kapkaç şüphelisi iki kişinin motosikleti kullanan Şahin S. ile telefonları çalan Halil İbrahim M. (18) olduğu belirlendi.

Adreslerine baskın yapıldı

Şüphelilerin adreslerini belirleyen polis ekipleri baskın düzenledi. Adreste gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülürken yapılan aramada çalınan cep telefonları bulunamadı. Gözaltına alınan şüphelilerden Şahin S’nin “hırsızlık”, “yaralama” ve “mala zarar verme” gibi Çok sayıda suçtan emniyette kaydı bulunduğu öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra gözaltına alınan şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başa dön tuşu