BÜYÜKŞEHİR

Adana’da 4 aydır devam eden tacizin görüntüleri kan dondurdu

Adana’da bir kadın evinin bahçesinde tanışarak arkadaş olduğu kişi tarafından önce tacize uğradı ardından da darp edildi. 4 aydan bu yana tacizin devam ettiğini belirten kadın 6 Ekim günü buruşmasının olduğunu söyledi.

Adana’da yaşayan bir kadın, evinin bahçesinde tanışıp arkadaş olduğu kişi tarafından önce tacize uğradı ardından da darp edildi. 6 Ekim günü duruşması olduğunu belirten kadın 4 aydan bu yana uyku uyumadığını ifade ederek, “Bu şahsın tacize uğrayıp, darp edilen tüm kadınlara örnek olması için en ağır cezayı almasını istiyorum. Ben öldükten sonra bu adama ceza vermeyin” dedi.

Köpek gezdirirken tanıştı

Fide uyarlar isimli kadının İstanbul’da Genel Koordinatör olarak görev yaptığı sırada babasının rahatsızlanması üzerine Adana’ya gitti. Evinin bahçesinde köpeklerini gezdiren kadın iddiaya göre Gökhan K. isimli şahısla tanıştı. İkili arkadaş oldu ve bir süre sonra arkadaşlarını ilerleterek görüşmeye devam etti. Gökhan K. Yaklaşık bir ay sonra genç kadına evlenme teklifinde bulundu ancak genç kadın bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine Gökhan K. Kadını sürekli rahatsız etmeye evine girip onu alıkoyarak darp edip işkence yapmaya başladı.

4 aydır uyku uyumuyor

Asansörde bile işkence ve tacize maruz kaldığını söyleyen genç kadın, Zanlının yan taraftaki Dairenin sahibi ile görüştüğünü ve onun yerine taşınmak için uzun süre boyunca mücadele ettiğini söyledi. Son olarak genç kadının evine balkondan giren zanlı kadını yine alıkoydu ve şiddet uyguladı. Bunun üzerine gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından konut dokunulmazlığının ihlali alıkoyma taciz ve tehdit tutuklanan şahıs hala tutuklu.

6 Ekim’de mahkeme var

Tutuklu sanık ifadesinde suçlamaları kabul etmese de hakkında dava açıldı. 6 Ekim günü ikili arasındaki davanın ilk duruşması görülecek. Genç kadın duruşma öncesinde yaptığı açıklamada 4 aydan bu yana uyuyamadığını belirterek  “Üstünden 4 ay geçti. Ben 4 aydır psikolojik tedavi görüyorum. Hiçbir şekilde uyuyamıyorum. Çünkü uyuduğum zaman olayı tekrar yaşıyorum. Evin içinde o geziyormuş gibi, beni dövüyormuş gibi oluyor. Ben bütün bunları tekrar yaşıyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu