SPOR

Adana’da 8 Kick Boks sporcusu milli takıma girdi

Kick Boks gençler dünya şampiyonası öncesinde Adana karması milli takıma 8 sporcu gönderdi. aynı zamanda Adana karmasında milli takıma bir de antrenör gitti.

Adana karması, 8 Kickbox sporcusunu milli takıma gönderdi. milli takıma girmeye hak kazanan Adanalı Sporcular Öncelikle Adana Gençlik ve Spor İl müdürlüğünü ziyaret etti. Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, Futbolcuların bu başarıyı kazanmak için gece gündüz mücadele ettiklerini belirterek kendilerine destek olan federasyon başkanı Salim Kayıcı ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’a teşekkür etti.

8 sporcu ve 1 antrenör milli takıma girdi “Gece gündüz çalışarak Adana kick boks tarihinin en büyük başarısını yakaladık. Bu başarımızın üstüne çıkmak en büyük arzumuzdur. İtalya’da da sporcularımız en iyi dereceleri alarak, bize inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. İyi çalışıyoruz, hocalarımızın ortak çalışmaları ile başarımızı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. 8 sporcu ve 1 antrenörümüzü milli takıma verdik. Ali Göktürk Benli ise Büyükler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek”.

Başa dön tuşu