BÜYÜKŞEHİR

Adana’da anne ve babalarına trafik kazasında kaybeden kardeşleri okula polis götürdü

Adana’nın Karaisalı ilçesinde 15 Temmuz tarihinde meydana gelen trafik kazasında anne ve babalarını kaybeden 13 ve 11 yaşındaki iki kardeşi polis ekipleri ellerinden tutarak okula götürdü.

Adana’nın Karaisalı ilçesinde 15 Temmuz tarihinde meydana gelen trafik kazasında bedensel engelli Mustafa ve kardeşi Mehmet Ali Öveç anne ve babalarını trafik kaybetti. Yeni eğitim öğretim yılının ilk gününe Öksüz ve yetim başlayan iki çocuğu polis ekipleri ellerinden tutarak okula götürdü. Yeniden okula dönmenin heyecanını yaşayan Mustafa Öveç, ‘Şu anda çok farklı duygular içindeyim. Okula anne ve babalarıyla gelen arkadaşlarımı görünce çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok’ dedi.

Toplum destekli polisler götürdü

Anne ve babalarını kazada kaybeden iki çocuğa dedeleri sahip çıkarken Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci de çocukların takibini yakından yapıyor. Okulların açıldığı ilk gün anne ve babalarının yokluğunu hissetmemeleri için iki çocuğu toplum destekli Şube Müdürlüğü ekipleri okula götürdü. Doğuştan engelli olan Mustafa ve kardeşi Mehmet Ali evlerinde ziyaret eden polisler aynı zamanda kıyafet çanta ve kırtasiye malzemeleri ile birlikte oyuncak hediye etti.

Başa dön tuşu