SEYHAN

Adana’da annesine kuma olmayı teklif eden kadının evine ateş açan kişi tutuklandı

Adana son dakika haber… Adana'da annesine kuma olma teklifinde bulunduğunu iddia ettiği kadının evine ateş eden ve ona yardım ettiği iddia edilen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adana’nın Merkez Seyhan ilçesi Saruhuğlar Mahallesi’nde meydana gelen olayda İddiaya göre 59 yaşındaki S.K. Komşusu 50 yaşındaki D.A.’ya Kocası ile evlenmesi teklifinde bulundu.  D.A. Komşusundan gelen bu teklifi kabul etmedi Ancak kadın sosyal medya üzerinden mesaj atmaya devam etti.

OĞLU ÖĞRENİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Yaşanan olayı öğrenen D.A.’nın oğlu Hüseyin A. (18), Annesine yapılan teklif üzerine çılgına dönerken 5 Temmuz Gece saatlerinde arkadaşları ile birlikte S.K.’nin Evinin önüne giderek otomobilden indi ve pompalı tüfekle eve rastgele ateş açtı. Bu sırada yanında bulunan arkadaşı Murat K. Yerdeki boş fişekleri topladı diğer arkadaşı ise puanları cep telefonu kamerası ile kaydetti. Olayın ardından şüpheliler silahları ile birlikte olay yerinden kaçtı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

S.K. ile eşi M.K. Silah sesleri üzerine uyanarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine Gasp Büro Amirliği ekipleri devk edilirken sosyal medyada da paylaşılan görüntülerin ardından polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin kaldıkları yerler belirlenirken, düzenlenen eş zamanlı operasyonla 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Hüseyin A. ile Murat K. tutuklanırken Umut A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Başa dön tuşu