YÜREĞİR

Adana’da aynı sulama kanalında 4 günde 3. ceset bulundu

Adana'da yaz aylarında sulama kanalında yaşanan ölümler can yakmaya devam ediyor. Tüm uyarılara rağmen sulama kanalına giren bir gencin saatlerce süren arama çalışmaları sonucunda cesedine ulaşılırken son 4 gün içinde aynı yerde 3. ceset bulunmuş oldu. Bulunan cansız bedenlerden biri ise henüz 10 yaşında bir çocuğa ait.

Adana’nın Yüreğir ilçesi Ali Hocalı Mahallesi Sınırlarında bulunan Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalında meydana gelen olayda 30 yaşındaki Özgür Karadağ dün akşam saatlerinde suya girerek gözden kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine ekipler Levent Mahallesi Sümbül Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında arama çalışması başlattı.

SAATLER SÜREN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bu sabah saatlerinde ise sulama kanalından suyu kesildi ve arama çalışması yeniden başladı. Aile gözyaşları içerisinde çalışmaları takip ederken Sualtı ekiplerinin yaptığı aramalar sonucunda kapaklarda genç adamın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

4 GÜNDE 3. CESET BULUNDU

Adana’da sulama kanalında aynı noktada 4 gün içerisinde 3. ceset bulundu. Bulunan cesetlerden biri ise 13 Ağustos tarihinde Serinlemek için sulama kanalına giren ve gözden kaybolan 10 yaşındaki bir çocuğa ait. Dün yine sulama kanalında bir erkek cesedi bulunmuştu.

Başa dön tuşu