SARIÇAM

Adana’da bir kasap cumhurbaşkanının çağrısı ile ete indirim yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri n e t indirim çağrısı yapmıştı Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısı sonrası Adana'da bir Kasap da kırmızı et ürünlerinde %25 indirim yaptı. Bu kasapta dana kıymanın kilosu 84 liraya düşerken kuşbaşının kilosu ise 110 liraya geriledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın indirim talimatı sonrasında bugün tüm Türkiye genelinde Tarım Kredi Kooperatif marketlerde indirimli satışlar başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı ile birlikte Adana’da bir Kasap da et ürünlerinde indirim yapma kararı aldı. Erdoğan’ın çağrısına kulak veren Kasap kırmızı ette yüzde yirmi beş indirime gitti. O kasapta Dana kıymanın kilosu 84 liraya düşerken kuşbaşının kilosu ise 110 liraya indi.

Cumhurbaşkanının çağrısı üzerine indirim yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemlerde artan Hayat pahalılığı karşısında yaptığı indirim çağrısına Adana’dan bir kasapta yanıt verdi. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde İndirim in başlaması ile birlikte Adanalı Kasap da cumhurbaşkanının çağrısına kulak vererek et ürünlerinde yüzde yirmi beş indirime gittiğini duyurdu. Vatandaşların da uygun fiyatlı et satışı yapan kasaba ilgisi son derece yoğun oldu.

Vatandaşlar akın etti

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile indirim bugün itibariyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu İndirimin özel kasaplara da yansıyacağını söylemişti. Bu konuda adım atan ilk yarise Adana oldu. Adana’nın Sarıçam İlçesi Kozan Bulvarı’nda kasaplık yapan Zülfikar Koçak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı sonrasında kırmızı ve beyaz ette yüzde yirmi beş indirim yaptığını duyurdu. İndirimle birlikte dana kıymanın fiyatı 84 liraya dana kuşbaşı fiyatı ise 110 liraya düştü. Vatandaşlar ise indirim haberi duyduktan sonra adeta Kasap dükkanına akın etti.

Başa dön tuşu