YÜREĞİR

Adana’da bir kişi selam verme bahanesi ile yanlarına gittiği iki kişiyi vurdu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Alınan bilgiye göre bir kişi selam verme bahanesi ile yanlarına gittiği iki kişiyi tabancayla vurarak yaraladı. Bir kişinin tabanca ile başından vurulduğu ve ağır yaralandığı öğrenilirken diğer kişi ise kaçmaya çalışırken sırtından vurularak yaralandı.

Olay, Adana’nın Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde Dün Gece saatlerinde yaşandı. Alınan bilgiye göre henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi selam verme bahanesi ile Yusuf G. ve Ramazan S.’nin yanına yaklaştı. Kimliği bilinmeyen şüpheli Daha sonrasında benim ben Tabancayı çıkararak Yusuf G.’yi başından vurdu. Bu sırada dehşete kapılan ve kaçmaya çalışan Ramazan G.’ye de ateş eden şüpheli onu da sırtından vurdu.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Çevrede bulunan ve olaya Tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar Yüreğir Devlet hastanesine götürüldü. Olayda başından vurulan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. İki kişiyi vurarak kayıplara karışan şüphelinin kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Başa dön tuşu