YÜREĞİR

Adana’da boğulma vakaları artınca polis ekipleri çareyi çocukları havuza götürmekte buldu

Adana'da boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen polis ekipleri, sulama kanallarında yüzen çocuk ve gençleri toplayarak havuza götürdü.

Adana’da polis ekipleri son dönemlerde artan boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla sulama kanallarına giren genç ve çocukları toplayarak polis aracı ile havuza götürdü.

BOĞULMA TEHLİKESİNE KARŞI POLİS TETİKTE

Adana İl Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polislik şube ekipleri tarafından sulama kanallarında yaşanan boğulma vakalarının önüne geçebilmek amacıyla kentte adeta kırmızı alarmı ilan edildi. Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi Ege Bagatur Bulvarı’nda uygulama yapan polis ekipleri sulama kanalında yüzen çocuk ve gençleri uyararak sudan çıkmalarını istedi. Kentte her yıl sulama kanallarında çok sayıda boğulma Vakası meydana gelirken çocukları uyaran polis ekipleri ardından hepsini havuza götürdü.

POLİS ARACI İLE HAVUZA GİTTİLER

Gençleri ve çocukları kent içindeki sulama kanallarından çıkaran polis ekipleri daha sonra ekip araçları ile çocukları yüzme havuzuna götürdü. Polislerin yüzme havuzuna götürdüğü 12 yaşındaki çocuklardan Eşref Yiğit, sulama kanalında yüzlükleri sırada polislerin geldiğini ve kendilerini uyardığını belirterek daha sonrada yüzmeleri için kendilerini havuza getirdiklerini söyledi. 13 yaşındaki Ahmet Karakaya ise kendilerini havuza getiren polislere teşekkür ederek “kimse kanallarda yüzmesin” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu