BÜYÜKŞEHİR

Adana’da bugün hava nasıl? 3 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri

3 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri Adana'da Plan yapmak program yapmak için meteorolojinin uyarılarını takip eden vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Adana'da bugün hava nasıl olacak? 3 Ağustos 2022 Adana hava durumu belli oldu mu?

Hafta içi ve hafta sonu planı programı olan vatandaşlar her zaman olduğu gibi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak uyarıları yakından takip ediyor rafta hiç Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri de yine vatandaşlar tarafından en çok merak edilen başlıklar arasında yer alıyor. Son dönemlerde sıcak hava ile yanıp kavrulan Adana’da bugün hava nasıl? Meteoroloji 3 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri oldu mu? Adana hava durumu 3 Ağutos 2022 ve detaylar haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahmin raporu belli oldu. Türkiye’de sıcak havanın en çok hissedildiği illerden olan Adana’da bugün hava açık ve güneşli olacak. Termometrelerde sıcaklık bir hayli yüksek. İşte 3 Ağustos 2022 Adana hava durumu…

ADANA HAVA DURUMU 3 AĞUSTOS 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre Adana’da bugün en yüksek sıcaklık termometrelerde 36 derece olacak. Adana’da günün en düşük sıcaklığı ise Gece saatlerinde 25 derece olarak kaydedildi. Ancak nem ve rüzgar koşulları da göz önünde bulundurulduğunda Adana’da bugün hava sıcaklığının hissedilen 40 derecenin üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

ADANA’DA YAĞMUR YAĞIŞI VAR MI?

Son dönemlerde yüksek sıcaklıklar ile mücadele eden Adanalı vatandaşlar meteorolojiden gelecek serinletecek bir haberi de dört gözle bekliyor. Bu sebeple Adana’da bugün yağmur var mı sorusunun yanıtı da vatandaşlar tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Adana’da hava durumu bugün açık ve güneşli olacak. Şu an için herhangi bir yağış beklenmiyor.

Başa dön tuşu