BÜYÜKŞEHİR

Adana’da bugün hava nasıl? 6 Ağustos 2022 Adana hava durumu

Adana hava durumu 6 Ağustos 2022 cumartesi günü için dışarıda planı olan vatandaşlar tarafından merakla Takip ediliyor. Türkiye'de en sıcak kentlerden biri olan Adana'da hava sıcaklığını bilmeden dışarıya çıkmak imkansız. Bu sebeple Adanalı vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu tahminlerini yoğun bir şekilde araştırıyordu. Peki, bugün Adana'da hava nasıl olacak?

Adana’da bugün hava nasıl? 6 Ağustos 2022 Adana hava durumu belli oldu mu? Adana’da bugün yağmur var mı? Hafta sonu için plan yapmak isteyen vatandaşlar Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Adana hava durumu tahminlerini yakından takip ediyor. Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Adana’da özellikle Ağustos ayında aşırı sıcaklıklar etkili oluyor. Bu sebeple vatandaşlar hava durumu tahminlerini öğrenmeden evden dışarı adım atılmıyor. Peki, Adana’da bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri…

ADANA HAVA DURUMU 6 AĞUSTOS 2022

Adana hava durumu 6 Ağustos 2022 günü için belli oldu. Adana’da bugün hava sıcaklığı termometrelerde 34 dereceye kadar yükselecek. Gökkuşakları ile yanıp kavrulan Adana’da hava hafta sonunda da sıcak ve nemli olmaya devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre Bugün kentte ölçülen en yüksek sıcaklık 34 derece olurken en düşük sıcaklık ise Gece saatlerinde 24 derece olacak. Adana’da bugün yağış beklenmiyor.

SICAK ÇARPMASINA KARŞI UYARI

Hafta sonunun gelmesi ile birlikte Adana’da birçok vatandaş dışarıda plan program yapıyor. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü kentte görülecek olan yoğun sıcaklık sebebiyle sıcak çarpmasına karşı vatandaşları uyarıyor. Özellikle Kronik hastalığı bulunanlar, çocuklar ve yaşlıların yoğun sıcaklıkların olduğu saatlerde Dışarıya çıkması istemiyor.

Başa dön tuşu