BÜYÜKŞEHİR

Adana’da bugün hava nasıl olacak? 1 Ağustos 2022 Adana hava durumu

Adana 1 Ağustos 2022 hava durumu meteorolojinin tahminlerine bakmadan plan yapmayan vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde aranıyor. Peki, Adana'da bugün hava nasıl olacak? 1 Ağustos 2022 Adana hava durumu nasıl?

1 Ağustos 2022 Adana hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere bakmadan planımı programını yapmayan vatandaşlar tarafından yine merakla Takip ediliyor. Adana’da bugün hava nasıl olacak? Adana hava durumu 1 Ağustos 2022 Bugün nasıl gidiyor soruların yanıtını bizde sizler için Araştırdık. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Adana hava durumu tahminleri ve detaylar haberimizde…

1 AĞUSTOS 2022 ADANA HAVA DURUMU

1 Ağustos 2022 Adana hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Ağustos ayının başlaması ile birlikte Adana’da da Yılın en sıcak ayı başlıyor. Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana günlerdir aşırı sıcaklarla boğuşurken Bugünden itibaren sıcaklık daha da artacak. Adana’da bugün termometreler 36 dereceyi ölçecek ancak hissedilen sıcaklık daha da yüksek olacak. Türkiye’yi Bu haftadan itibaren etkisi altına alacak olan sıcak hava dalgası sebebiyle Adana’da hava sıcaklığı 40 derecenin üstüne kadar yükselecek.

ADANA’DA BU HAFTA YAĞMUR VAR MI?

Adana’da hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Hafta boyunca Adana’da hava açık ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık termometrelerde 40 derecelere kadar ulaşırken bu hafta Yağmur beklenmiyor.

Başa dön tuşu